Portfóliónk

Ha a mi alkatrészeinket választja, magas minőséget kap, de olyan alkatrészeket is, amelyek OE-technológiával készültek és teszteltek, hogy elsőre jól illeszkedjenek és hosszú távon teljesítsenek.

Fékek

Fékek

Ez már nem csak a gyors megállás kérdése. Manapság már az is fontos, hogy hogyan állunk meg. Sőt, az is, hogy előre jelezd a megállás szükségességét. Ezért terveztük/terveztük és gyártjuk széleskörű fékcsaládunkat az eredeti fékrendszerek tükrében.

Fékek
Kormányzás és felfüggesztés alkatrészek

Kormányzás és felfüggesztés alkatrészek

Mivel ez a rendszer jellemzően az elsők között érintett amikor az utakra kerül sor, ugyanezek az alkatrészek lehetnek az elsők amelyek elhasználódnak vagy akár meg is hibásodhatnak felgyorsítva a többi alkatrész kopását és elhasználódását és veszélyeztetve a jármű stabilitását, irányíthatóságát és végső soron biztonságát.

Kormányzás és felfüggesztés alkatrészek
Üzemanyag befecskendező rendszerek

Üzemanyag befecskendező rendszerek

Vezető OEM gyártóként már számos bevált környezetbarát technológiát kínálunk, amelyek jelentős javulást eredményeznek az üzemanyagfogyasztás, a károsanyagkibocsátás és a motor teljesítménye terén. Legyen szó dízel, benzines vagy villamosított járműről. Ami még jobb, hogy ezeket a járműveket életük során változatlanul üzemben tartjuk az utópiaci megoldások átfogó kínálatával, beleértve az OE alkatrészeket, szerszámokat és tudást.

Üzemanyag befecskendező rendszerek
Gyújtás

Gyújtás

A szigorúbb károsanyag-kibocsátási előírások, a kisebb motortér, a jobb üzemanyag-fogyasztás és a magasabb gyújtási feszültség miatt a tekercstechnológia folyamatosan fejlődik. Több mint 100 éves OE gyújtásrendszer-szakértelmünkkel olyan fejlett mágneses tervezési és modellezési képességeket hoztunk létre, amelyek páratlanok.

Gyújtás
Érzékelők

Érzékelők

A motorvezérlés több mint 30 alkatrészt és körülbelül 50 számítógépes modult működtet, hogy a jármű hatékony működéséhez szükséges, több millió sornyi kódot biztosítsa... több mint megérdemli, hogy az autó agyaként emlegessék. Vezető OE gyártóként érzékelő és működtető megoldások átfogó választékát kínáljuk a jobb kibocsátásszabályozás, üzemanyagfogyasztás és vezethetőség érdekében.

Érzékelők
Teljesítményelektronika

Teljesítmény
elektronika

Körülbelül 25 évvel ezelőtt döntöttünk úgy, hogy az OE teljesítményelektronikára specializálódunk. Tudtuk, hogy ügyfeleinknek szükségük lesz a járművek elektromos energiájának hatékony átalakítására, vezérlésére és kondicionálására, hogy megfeleljenek a növekvő kibocsátási és üzemanyag fogyasztási előírásoknak, valamint hogy a hibridek és az elektromos járművek elfogadottságát növeljék a fogyasztók körében.

Teljesítményelektronika

A Delphi Technologies-ról

A Delphi Technologies a BorgWarner Inc. márkája. Minden országban szervizeljük a járművek minden alkatrészét. Vezető szervizmegoldásokkal segítünk az utángyártott ügyfeleknek, hogy egy lépéssel előrébb legyenek a kifinomult járműrendszerek szervizelésében és karbantartásában, miközben mind az OES, mind a független utángyártott piac csatornáit kiszolgáljuk.